Lash Lift / Lamination Workshop

Prijs: 299.95 € - ex btw
Looptijd: 3 uur

GET LIFT ADDICTED!
Onze vernieuwde lashlift systeem Lift Addict welke ook helemaal opnieuw is geformuleerd & gerestyled.

Met trots presenteren wij u een van de snelste LashLift-systemen ter wereld die niet uitdroogt maar de wimpers voedt en revitaliseert tijdens de behandeling. Omdat we componenten van medische en voedingskwaliteit hebben gebruikt, is het risico op irritatie erg laag. Waarbij geen extra waterstofperoxide nodig hebt om de wimpers te verven. Totale inwerktijd is maar 15 minuten inclusief verven!

#LashTag biedt u het nieuwste concept aan van Lash Lift in geavanceerde luchtdichte pennen, waardoor het gemakkelijk en nauwkeurig aan te brengen is. Onze LashLifting lotion Nº1 heeft zeer korte verwerkingstijden nodig, terwijl de gezondheid van wimpers prioriteit nummer 1 blijft. Het opent voorzichtig de haarschubben en houdt de pH zo neutraal mogelijk om schade aan de wimpers te voorkomen.

Ons systeem is zo geavanceerd, dat de verf geactiveerd wordt tijdens de lifting zelf. Namelijk samen gemengd met “Devoted | Lotion Nº2”, brengen wij de gewenste verf aan ZONDER extra waterstofperoxide/ontwikkelaar aan. De kleur wordt zichtbaar ontwikkelt in de inwerktijd van Lotion Nº2.

De afwerkingsfase Nº3 – Absolute Shine | Replex – revitaliseert zelfs de meest uitgedroogde en gebroken wimpers een enkele behandeling. Het effect duurt ongeveer 6-8 weken, maar vanwege de super milde samenstelling van de ingrediënten kan de behandeling op elk moment worden herhaald.

  • Kosten €299,95 ex btw (incl certificaat & kit twv €304,- incl btw)
    Duur 3 uur workshop, incl werken op een echte model.

Extra!:
#U krijgt altijd 10% korting op uw account bij LashTag.nl.
#U wordt toegevoegd op het exclusieve besloten #LashTag Stylisten Forum op Facebook

boek een afspraak
0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop